Praktisk

Kontakt

Du er meget velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig for at høre nærmere, og eventuelt lave en aftale. Du kan kontakte mig på mail: psykologlinejohansson@protonmail.com eller du kan ringe på telefonnummer 50312810. Er jeg ikke ved telefonen, så læg en besked, og jeg vil ringe retur.

Du er også velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, nederst på siden.

Lokation

Jeg holder til i Randers, Østjylland, hvor jeg har praksis i mit eget hjem. Her er mit kontor indrettet med blik for, at du kan føle dig tryg og tilpas i det hyggelige, personlige lokale. Når du ankommer, vil du blive ledt om på bagsiden af huset, gennem haven, hvor indgangen til praksis er.

Adressen er: Rismøllegade 16, 8930 Randers NØ

OBS! Til allergikere; der har, indtil for nyeligt, været kat i huset, og det sker, at klienter medbringer deres servicehunde.

Online

Ud over at afholde sessioner på mit kontor, i Randers, tilbyder jeg også sessioner online. Onlineterapi kan blive aktuelt, hvis man, af forskellige grunde, har svært ved at komme ud af sit hjem, eller hvis man bor længere væk – det være sig det resterende Jylland, København (og det øvrige Sjælland), Fyn, Bornholm (samt de mindre øer), eller er bosiddende i udlandet. Prisen for en onlinesession er den samme som når vi mødes ansigt til ansigt.

Priser

Indledende session, for nye klienter (ca 60 min.*): 850 kr.

Individuel terapi (ca 50-60 min.*): 1100 kr.

Klippekort til 5 sessioner (a ca 50-60 min*): 4900 kr.

Afbud senest kl. 16, dagen før den aftalte tid.
Ved for sent afbud, eller udeblivelse, betales fuldt honorar.
Ved akut opstået sygdom, trafikale eller vejrmæssige forhold: afbud senest kl. 9.00 samme dag.

*Sessionen er inklusiv bestilling af nye tider, samt betaling.

Betaling

Der betales med Mobile Pay efter endt session, eller jeg kan fremsende faktura, hvor du så kan betale ved bankoverførsel.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, så ved sessioner hos mig, kan du ikke få tilskud derfra.

Jeg samarbejder med Sygesikring Danmark, og kan indberette til dem. Hvis din situation lever op til deres kriterier, kan du modtage støtte derfra. HVis du ønsker indberetning til Danmark, så oplys mig det venligst.

Din sikkerhed

Som medlem af Dansk Psykologforening arbejder jeg selvfølgelig i overensstemmelse med både psykologloven og de fælles nordiske principper for psykologer.

Jeg overholder således min tavshedspligt, og arbejder efter psykologforeningens etiske regelsæt – det er din garanti for tryghed og sikkerhed.

Mit kontor, hvor terapien foregår.